Skip to content
DSC03065.JPG (2)
A social media limitált palackokkal ünnepel
2018. TÉLTŐL

Minden a hópelyhekkel kezdődött, aztán szerelmes és szülőket köszöntő palackokkal folytatódott.

2018. év végén lehetőségünk nyílt megtervezni a Törley excellence széria ünnepi ruháját. Ebben az évben először került az Excellence család limitált köntösben az áruházak polcaira.

2019-ben jelentkezünk Valentin nap, Anyák napja és Apák napja alkalmából is különleges csomagolásokkal, valóban különleges tételszámmal, ugyanis ezek kereskedelmi forgalomba nem kerültek, kifejezetten a social media felületeink lehetett beszerezni, megnyerni a palackokat.

Az online világ kitörő lelkesedéssel fogadta az alkalmi palackokat és számos megkeresést kaptunk mind a kezelet felületeinken, mind a Törley központjában.

2020-ban az évben az év végi ünnepekre készültünk újabb tervvel, ám ezúttal a Törley Pezsgőpincészet saját webshopjában kerül értékesítésre 60-60 palack/csomag a Törley Excellence Chardonnay és Muskotályos tételekből.

A céloknak megfelelően egész decemberben aktuális általános ünnepi motívumokat használtunk.

Mindegyik palack sorszámozott taggel került díszdobozba. A tervezés mellett a gyártás és a csomagok összeállításának koordinációja is a feladatunk volt. 

A palackok nem önállóan kerülnek majd értékesítésre, trióban került kialakításara egy száraz és egy édes csomag a vásárlói igényelre szabva. A tételek a téli címkékhez igazított designnal ellátott díszdobozba kerültek egy frissőr és egy tábla Sthümer csokoládé mellett.