Skip to content

A Csörgő nővérek

Mondhatni családi vállalkozás.

“2008-ban kezdtem el médiával foglalkozni az egyik legnagyobb budapesti magazinkiadónál. Amikor a meglévő ügyfeleknél igény formálódott a pr és elemzés mellett a social media professzionális gondozására az első magyar kontent managerek között dolgoztam nagyvállaltoknak. Zsófi 2014-ben csatlakozott az akkori csapathoz, mára seniorként az újhullámos trendek expertje és az influencer partnerségeket vezeti. A közösségi médiát sosem önmagában szemléljük, mindig integráns részét kell képeznie egy minden területet felölelő kommunikációs stratégiának. Azóta sokat változott a világ, de kontent örök.”

Csörgő Timi

"👩🏻‍🤝‍👩🏼🎬💻📽📩📞Sisters working together 🖇 Napjaink
filter nélkül 🤍"

csapatban dolgozunk

Koli feeling, amit a covid miatt mindenki home officera váltott.

Nekünk már a 2019-es év is nagy változásokat hozott. A csapat maga mögött hagyta a Socialize cégformát, de a brandnevet megtartva, ugyanabban a formációban folytathattuk a mindennapokat új keretek között.

A team állandó tagja Bogner Szabolcs vezető elemzőnk. Így, az állandó partnereinkkel (fotósok, tervezők, fejlesztők, gyártók, szakértők…) az oldalunkon támogatjuk ügyfeleink kommunikációs céljait, tevékenységeit