Skip to content

Nem minden az agarakkal kezdődött, de amikor az első mentett agár, Leo a családba került, minden megváltozott. Ekkor indult a love projektünk is a BIBOR.

Amikor az első mentett agár a családba került, igyekeztünk a lehető legjobban megismerni az igényeit az anatómiai és a mentális adottságai mentén. Felfedeztük a sztereotípiákat és megértettük, mit jelent futásra születni. Látni, milyen boldogság megélniük azt, amire a természet megalkotta őket felemelő érzés.

Azonban nincs egyszerű dolgunk, ha biztonságban szeretnénk tudni az állatunkat. A speciális hámok mellett, a legtöbb nyakörv nem ad feltétlen ad egyszerre kényelmet és megbízhatóságot. Örökmozgó agár gazdiként folyamatosan szembesültünk a sebesre vagy kopaszra dörzsölt, nyaki illetve gégeterülettel. Megoldást kerestünk, így alkottuk meg a szabadalmaztatott bibor™ designt.

Az alapanyagainkat és a bőröket, kiemelt figyelemmel válogatjuk. A külső részen a legizgalmasabb textúrákat és mintákat, a belső részen a legpuhább darabokat kombináljuk, hiszen ez találkozik a kutyánk szőrével, bőrével.

A bőrök jelentős része etikus alapanyag, más iparágak leeső darabjait hasznosítjuk újra, így a basic kollekción kívül mindegyik sorozat limitált.