Skip to content
105931402_2599036536981209_2446472647403289966_o
Próbavacsora
Esküvői menü kóstoló nem csak pároknak
2020 ; 2022 ; 2023 TAVASZ

Esküvői dekorba öltöztettük a helyszínt, amely inspirációs térként szolgált a hozzánk érkező pároknak.

Az 2020-as év eskvői szezonjára halasztással ugyan, de májusban biztonságosan, óvintézkedések mellett, hirdettük meg az előzetes jegyvásárláshoz kötött esküvői menü kóstolót a +52 Event & Gastro Hall számára.
 
Készítettünk egy laza próbavacsorát, de nem csak az érdeklődő párok, bárki csatlakozhatott, aki szívesen benevezett a grillre és BBQ-ra hangolt sajátos esküvői kóstoló menüre. Finom kis falatokkal készültünk a menüből, így lehetőség nyílt olyan fogásokat is megkóstolni, amit nem biztos, hogy a párok eredetileg is választottak volna és megismerhették a +52 ízvilágát.
 

Olyan finomságok kerültek tányérra, mint a kemencében sült friss focaccia aszalt paradicsomos és erdei gombás verzióban. Készültek BBQ hús variációk (szárnyas, sertés, marha) sült egész bárány, és BBQ füstön készül töltött káposzta.

Többet szerettünk volna adni egy hagyományos kóstolótól. Felkértük az etyeki Gruber Andi Wedding Dekort és a sóskúti Natural Wedding Decort, hogy a +52 minden szeglete esküvői milliőt idézzen. Ezek a csodás dekoratőr szakemberek minden alkalommal más arcát mutatják meg a vadszőlőnek, a buja udvarnak, a zöldellő kertnek vagy a pincénknek. 
 
A látogatóknak a kóstolón túl hatalmas segítség volt tudni mennyi potenciál van a helyben dekor terén, legyen szó púder színekről, száraz virágokról, kaktuszokról, zero waste vagy rock&roll stílusról.
 
Azóta minden évben megrendezésre kerül a rendhagyó nyílt napunk, amely már nem csak a dekorban és a menü elemekben, hanem esküvő viselettel és kiegészítőkkel bővülve mutatja meg a legfrissebb trendeket.