Skip to content
Pill_lime
Pillanat
limitált bőrcímke a Grand Tokaj pincészet gyöngyözőborához
LAUNCH: 2020. TÉL

A letisztult címke arculatot egy kreatív, környezetbarát ötlettel dobtuk fel, így 1000 egyedi címke került a Grand Tokaj legújabb gyöngyöző tételére.

A pincészet első gyöngyöző tételéhez klasszikus, minimalista címkét terveztünk kis buborékokkal és egy rendhagyó javaslattal is előálltunk.

1000 darab palack különleges bőrcímkét kap, mely a Limited Edition felirat mellett kapja meg a kialakított designt. 

A bőrcímkék kiválasztása során nem csak a változatos, vibráló színeket és különböző textúrákat tartottuk szem előtt, hanem arra is figyeltünk, hogy olyan forrásból szerezzük be a kisebb-nagyobb darabokat, amelyek bőripari, szabás után leeső melléktermékként újrahasznosíthatóak a kis területet befogó címkékre.

Így több száz egyedi palackot kreálhatunk, mely között mindenki megtalálhatja a számára legdivatosabb darabot, amely tökéletesen passzol. Vibráló vagy visszafogott elgáns színek, arany, ezüst, fekete vagy épp fehér nyomat, csillogó, matt, hasított bőr, szőr és végtelen felület kialakítás, ami garantálja a kavalkádot.

Divatos kiegészítő bármilyen helyzetben!

A kivitelezésre kifejezetten kis és közepes magyar vállalkozásokat kértünk fel, a ragasztás is kézzel történt, így az egyébként mindenki számára nehéz vírus alatti és az azt követő időszakban munkát tudtunk adni számos embernek.

A limitált palackok várhatóan 2021-ben lesznek elérhetőek, akár kereskedelmi forgalomban is, de az előzetes kommunikáció már zajlik a social media és a sajtó felületein.

A közösségi média felhasználókat bevonjuk a legnépszerűbb színek feltérképezésébe.

Párokat alkotva folyamatos megmérettetésnek tesszük ki a kreációkat, hogy tervezhetően tudjuk a követlező időszakban milyen irányokkal érdemes tudatosan tervezzünk.