Skip to content
patzay-feature
Pátzay kert panoráma terasz berendezés
2018. NYÁR

Az egyiknek szemét, a másiknak kincs.
Eklektika Badacsonytomajban.

2018 tavasszal különleges megbízást kaptunk. Aki ismer minket tudja, hogy a retro és még régebbi bútordarabok szerelmesei vagyunk, nem félünk egy-egy darabot a lomok közül kimenekíteni (2018-ban még volt erre törvény adta lehetőség), felújítani és a saját házunk és kertünk ékévé tenni.

Így boldogan fogadtuk a megbízást, miszerint rendezzük be a lélegzet elállító Pátzay Kert Badacsonytomaji panoráma teraszát, mely gyönyörű Balatonunk felé emelkedve enged a kilátásban gyönyörködni.

A bútorok a beszerzést követően renováláson estek át és új festékréteget is kaptak a tervezett kültéri használatnak megfelelően.

A színeket a Hungaria pezsgő arculatának tökéletesen megfelelő kékre keveretettük.

A kék szín mellett a fehér és a natúr fa dominált. 

A bútorokat úgy állítottuk össze hogy minél színesebb, ugyanakkor legalább szettbe párosítható formában kerüljenek a helyszínre.

Az almásládákra puha párna került, de telepítettünk iskola bútorokat, strandszettet, napozót, műszaki asztalt, székkel, csipkés kerti bútort, varrógépekből átalakított asztalt zongoraszékekkel, újrahasznosított ajtólapot asztalként és a legkisebbek örömére sámlikból és gyermek asztalokból álló játékállomás is kialakításra került.