Skip to content
Nyitó (2)
A naptárból befolyó bevétel
a fajtamentést támogatta
2017. TÉL

Egy jó ügy, ami mellé bármikor odaállunk. A teljes grafikai tervezést, kivitelezést és nyomdai koordinációt vállaltuk.

A teljes csapatunk állatbarát, nem csak kutya fronton. Mély hódolója és elkötelezett segítője vagyunk a bajbajutott agaraknak. 2016 óta önkénteskedünk lehetőségeinkhez mérten, legyen szó takarításról, fuvarozáról, koordinációról vagy kommunikációról természetesen. 

2016-ban érkezett az irodába Leó a magyar-angol agár keverék fiú, aki azóta hatalmasra nőtt, kistestvért kapott és egy galgo (spanyol agár) is tartozik a munkafalkába. 

2017. év végén egy gyors feltérképezés után tudtuk felajánlani a lehetőséget az Agár Fajtamentésnek, hogy elkészítjük partnereink segítségével az éves jótékonysági naptárukat. A befolyt összeg teljes egészében az alapítványhoz került, hogy olyan állatok ellátását és fejlesztését támogassuk, orvosi költségeit finanszírozzuk, akik még nem találtak befogadóra.

A naptárban olyan már gazdis mentvények mutatkoztak be új családuk oldalán, akik korábban rossz körülmények közül érkeztek, többen életveszélyes állapotban. A képeken szerettük volna megmutatni azokat a tipikus élethelyzeteket, amikkel az új gazdik szembesülhetnek majd. 

Ismered a mondást?
Egy agár nem agár, ha örökbefogadásról van szó!

Az elképzelésünk szerint az egyszerű fehér háttér előtt készült fotókba belerajzoltunk, hogy fokozzuk a hatást, így kerültek kombinálásra a képes és grafikus elemek. Kiemelt szempont volt, nem csak a mentett tény miatt, hogy az állatok mindegyik kedvére, komfortosan mozoghasson és ne kerüljenek olyan élethelyzetbe, ami miatt bizonytalanságot kelljen átélniük.

A koncepciók mellett mi gondoskodtunk a kutyabarát stúdióról, a fotósról, a kellékekről, a gazdikat megszépítő fodrászról és sminkesről, az utómunkáról, a grafikusról, a nyomdai kivitelezésről és a teljes koordinációról, természetesen a gazdik és a mentés partnerségével.