Skip to content

Szakmai bemutatkozás

Tapasztalt szakértői csapatunk közel 10 éve tevékenykedik sikeresen a  médiatervezés és elemzés területén. Tanácsadó csapatunk  ezekre az eredményekre támaszkodva, illetve a kommunikációs tendenciákat alapul véve, stratégiai és taktikai tanácsokkal látja el ügyfeleinket kommunikációs eszközök, csatornák terén és segít egy még hatékonyabb tartalmi struktúra és üzenet felépítés kidolgozásában.

Támogató tevékenységünk során a legelőnyösebb jellemzőit ötvözzük a klasszikus pr tapasztalatunknak és a social media trendeknek. Hiszünk az integrált kommunikációs csatornák eredményességében, ezért az online felületeket egységes stratégia részeként kezeljük.

Profilunk jelentős része a közösségi média tevékenységeinek tervezése, 2010-től kezdve több megrendelőnk, különböző igényeihez igazítva végeztünk teljes körű közösségi média aktivitás szervezést.

A kreatív médiahasználatot ma már nem csupán a kampányok kiegészítő elemeként szükséges felfogni, hanem a márkaépítés fontos eszközeként, amely segít a fogyasztók valódi lojalitásának megteremtésében. A kreatív médiamegoldásokat tehát nem csupán kommunikációs eszköznek, hanem a márkaépítés egyik pillérének tekintjük. Az online hirdetések biztosítják a leginkább célozható és mérhető megjelenéseket, így pontos képet kaphatunk a hirdetés eredményességéről. Ügyfeleinknek segítünk eligazodni rengeteg online lehetőség közül.

csapatban dolgozunk

Koli feeling, amit a covid miatt mindenki home officera váltott.

Nekünk már a 2019-es év is nagy változásokat hozott. A csapat maga mögött hagyta a Socialize cégformát, de a brandnevet megtartva, ugyanabban a formációban folytathattuk a mindennapokat új keretek között.

A team állandó tagja Bogner Szabolcs vezető elemzőnk. Így, az állandó partnereinkkel (fotósok, tervezők, fejlesztők, gyártók, szakértők…) az oldalunkon támogatjuk ügyfeleink kommunikációs céljait, tevékenységeit